Tule talkoisiin Loimihakaan!

20.8.2017 klo 10

Talkootöitä tehdään sunnuntaina 20.8 klo:10 – 16, mukaan voi tulla lyhemmäksikin aikaa. Talkoolaisille tarjotaan lounas sekä mehua ja kahvia. Talkoot on hyvä tapa hankkia hyvä mieli ja uusia ystäviä. Kiitokseksi Loimihaka tarjoaa leimat talkoopassiin. Leimoja keräämällä voit ansaita ilmaisen ratsastus- tai valjakkoajotunnin.

Ratsastus- ja valjakkoajokilpailut syntyvät talkoovoimin. Talkoolaisia tarvitaan kilpailujen aikana ja sitä ennen. Pienelläkin osallistumisella voi saada hyvä mielen.

Loimaan urheiluratsastajat järjestävät elokuun lopussa Loimihaan Loikat ja syyskuussa Valjakkoajokilpailut. Nyt on aika aloittaa kilpailuihin valmistautuminen laittamalla kilpailualueet kuntoon!

Talkootöitä tehdään sunnuntaina 20.8 klo:10 – 16, mukaan voi tulla lyhemmäksikin aikaa.  Talkoolaisille tarjotaan lounas sekä mehua ja kahvia. Talkoot on hyvä tapa hankkia hyvä mieli ja uusia ystäviä.

Kiitokseksi Loimihaka tarjoaa leimat talkoopassiin. Leimoja keräämällä voit ansaita ilmaisen ratsastus- tai valjakkoajotunnin. Lisätietoa talkoopassista www.loimura.fi

 

Tehtäviä on monenlaisia

 

  • Ruohikon leikkuuta
  • Niittoa ja raivausta
  • Laidunten siivousta
  • Valjakkoesteiden pesua ja maalausta
  • Aition siivousta
  • Esteiden, johteiden ja kouluaitojen pesua

 

Jos mahdollista niin ota mukaan oma trimmeri, ruohonleikkuri tms. Loimaan Urheiluratsastajat järjestävät pyydettäessä polttoaineen. Ilmoitathan Moonalle (puh.0400 805 285) niin osaamme varata riittävästi polttoainetta!

 

Ilmoittaudu talkoisiin lähettämällä s-postia osoitteeseen loimura@gmail.com, puhelimitse 0400 805 285 tai tule vain paikalle!

 

Tervetuloa mukaan!