Huomio kaikki LoimURan jäsenet!

18.5.2018

EU:n tietoturva-asetus vaikuttaa myös ratsastusseuroihin. Jotta voimme lähettää teille myös jatkossa seuratiedotteita ja tietoja jäsenasioista, tarvitsemme suostumuksen sähköpostitietojen ja/tai puhelinnumeron keräämiselle.

EU:n uusi tietosuoja-asetus astuu voimaan 25.5.2018. Jotta voimme myös jatkossa ottaa teihin yhteyttä jäsenyyttänne koskevissa asioissa ja tiedottaa seuran tapahtumista tarvitsemme teiltä suostumuksen sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron keräämiseen. Lähetämme viikonlopun aikana kaikille jäsenille tiedotteen sähköpostilla, jossa on kerrottu tietosuoja-asetuksen teille tuomista oikeuksista, sekä seuran ja ratsastajainliiton velvollisuuksista koskien henkilötietojen käsittelyä. Tiedotteen lopussa on lomake, jonka täyttämällä ja meille palauttamalla annatte luvan sähköpostitietojen ja/tai puhelinnumeron keräämiselle.

Mikäli suostumusta ei anneta, LoimURalla ei lainmukaisesti ole valtuuksia kerätä kyseisiä tietoja, eikä täten myöskään oikeutta lähettää jäsenelle sähköpostia tai puhelimitse tarkentaa jäsenyyteen liittyviä asioita.

Mikäli tämä tiedote ei teille viikonlopun aikana ole tullut, niin alla olevan tiedotteen ja lomakkeen voi ladata ja lähettää sen meille sähköpostilla loimura@gmail.com

Liitteet