Liity jäseneksi

Liity Loimaan Urheiluratsastajiin!

 

seniori 59€
juniori 52€
perhejäsen seniori 30€
perhejäsen juniori 27€
kannatusjäsen 5€

 

Jäseneksi liitytään toimittamalla jäsensihteerille sähköpostilla (loimura@gmail.com) tai alla olevalla lomakkeella tulevan jäsenen nimi, henkilötunnus ja osoite.

Jos kyseinen liittyjä on tai on ollut jo jonkin muun ratsastus- tai urheiluseuran jäsen, silloin jäsensihteeri tarvitsee vain jäsenkortista löytyvän sportti-IDn (8-numeroinen numerosarja jäsenkortin kääntöpuolella).

Liityttäessä Loimaan Urheiluratsastajiin liitytään samalla Suomen Ratsastajainliittoon.

Jäsenmaksua maksettaessa on tärkeätä käyttää oikeata viitettä, muuten rahat eivät löydä perille.

Kannatusjäseneksi voi liittyä sähköpostitse lähettämällä meille nimen, syntymäajan ja laskutusosoitteen sähköpostitse.

Henkilötietojen käsittely

Mikäli suostut siihen, että Loimaan Urheiluratsastajat Ry kerää sähköpostiosoitteesi ja/tai puhelinnumerosi, lisääthän rastin ruutuihin:

Sallin Loimaan Urheiluratsastajat Ry:n kerätä sähköpostitietojani

Sallin Loimaan Urheiluratsastajat Ry:n kerätä puhelinnumeroni.

Voit peruuttaa tämän suostumuksen milloin vain sähköpostilla loimura@gmail.com. Tietoja käytetään vain jäsenasioista ja seuran tapahtumista tiedottamiseen.

Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä ja oikeuksistasi löytyy lomakkeen jälkeen.

*
*
*
*
*
*

Jäsenedut

https://www.ratsastus.fi/jasenelle/

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Jäsentietojen käsittely Loimaan Urheiluratsastajat Ry:ssä ja Suomen Ratsastajainliitossa

Loimaan Urheiluratsastajat Ry (LoimURa) on Suomen Ratsastajainliiton (SRL) jäsen. SRL on ratsastusurheilun katto-organisaatio Suomessa.

Loimaan Urheiluratsastajat Ry kerää jäsenistään henkilötietoja ja käsittelee niitä yhdessä SRL:n kanssa.

Loimaan Urheiluratsastajat Ry:ssä käsittelystä vastaa: Suvi Haapala, haapalasuvi@gmail.com, Lähdepuistontie 17 G 112, 01230 Vantaa.

SRL:ssa käsittelystä vastaa: Sari Siltala, sari.siltala@ratsastus.fi, Valimotie 10, 00380 Helsinki.

 

Loimaan Urheiluratsastajat Ry kerää jäseneksi liityttäessä jäsenen nimen ja osoitteen. SRL luo uudelle jäsenelle jäsennumeron.

Loimaan Urheiluratsastajat Ry on lakisääteisesti velvoitettu pitämään jäsenrekisteriä, josta tulee ilmetä jäsenen nimi ja kotipaikka. Seuran jäsenmaksuun sisältyy SRL:n osuus. SRL:n osuuteen sisältyy Hippos-lehden vuosikerran tilaus ja urheiluvakuutus. Jäsenyyteen sisältyvä Hippos-lehden tilaus on sopimus, jonka täyttämiseksi SRL käsittelee nimeä ja osoitetta. Urheiluvakuutuksen osalta vakuutusyhtiö tarkastaa jäsenyyden voimassaolon SRL:sta korvausvaatimuksen yhteydessä Seurajäsenyys on edellytys osallistumiselle SRL:n alaisiin kilpailuihin. SRL käyttää seurojen jäsenistä muodostuvaa rekisteriään osallistumisoikeuden varmistamiseen; tässä on kyseessä SRL:n kilpailutoiminnan järjestämiseen liittyvä oikeutettu etu.

SRL luovuttaa Hippos-lehden postituksesta vastaavalle yritykselle nimi- ja osoitetiedot. SRL:lla on sopimus lehden kustantajan kanssa, joka vastaa lehden postituksesta. Kustantaja käsittelee henkilötietoja SRL:n lukuun eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa. Vakuutusyhtiö käsittelee henkilötietoja korvausvaatimusten yhteydessä eikä ole oikeutettu käyttämään tietoja omiin tarkoituksiinsa.

Loimaan Urheiluratsastajat Ry kerää jäsenen suostumuksella sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Näitä tietoja käytetään jäsenen ja seuran väliseen yhteydenpitoon. Näitä tietoja ei luovuteta kenellekään eikä näitä käytetä mihinkään muuhun. Mikäli jäsen antaa suostumuksensa tietojen keräämiseen, tulee suostumuksen osoitus olla konkreettinen. Jäsenellä on oikeus peruuttaa suostumus milloin tahansa.

Henkilöllä on seuraavat oikeudet henkilötietojen käsittelyn osalta:

1) Henkilöllä on oikeus pyytää nähtäväkseen itseään koskevat tiedot. Nämä on toimitettava 30 päivän sisällä pyynnöstä.

2) Henkilöllä on oikeus pyytää virheellisten tietojen päivittämistä.

3) Henkilöllä on oikeus peruuttaa suostumus sähköpostiosoitteen ja/tai puhelinnumeron käsittelyn osalta; tällöin tieto tulee poistaa.

4) Henkilöllä on oikeus vaatia tietojensa poistamista, jos henkilö ei ole seuran jäsen.

5) Henkilöllä on oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos hän kokee, että hänen oikeuksiaan on loukattu