LoimURa

Loimaan Urheiluratsastajat on perustettu jo vuonna 1997 ja toimi pitkään Loimaan Ratsutallilla. Kun tallin omistaja Hanna Rouvali siirtyi hevosineen Pöytyälle, tuli ajankohtaiseksi miettiä seuran jatkoa, varsinkin kun seura oli jo muutaman vuoden elänyt hiljaiseloa. Uusi kotitalli löytyikin nopeasti lähes naapurista ja seura siirtyi Suomenhevoskeskus Loimihakaan vuoden 2008 alusta.

Loimihakaan siirtymisen jälkeen seura on aktivoitunut ja yhteistyössä Valmennuskeskus Loimihaan kanssa järjestää vuosittain paljon tapahtumia ja kilpailuja. Paikkansa tapahtumakalenterissa ovat vakiinnuttaneet jo kansalliset valjakkoajokilpailut ja Loimihaan Loikat, nykyisin Loimaan Loikat.

Loimihaan lopetettua toimintansa, seura sai yhteistyökumppanikseen samoissa tiloissa toimintaa jatkavan Hevoshaan. 

Yhteistyössä Hevoshaan ja muiden yhdistysten kanssa tapahtumakalenteria täydentävät useat ratsastuskilpailut, niin koulu- kuin estepuolella. Kisakalenterissa edelleen paikkansa pitää kesän valjakkoajokilpailut. Lisäksi seura järjestää heppakerhotoimintaa perheen nuoremmille, sekä paljon muuta toimintaa ja erilaisia tapahtumia, kuten esimerkiksi perinteinen laskiaisrieha yhteistyössä partioloaisten kanssa.