top of page
IMG-20221220-WA0001.jpg

Jäseneksi?

Jäsenmaksut vuonna 2024:

Täysjäsen (seniori)     62€
Täysjäsen (juniori)      55€
Perhejäsenet              seniorit 33€, juniorit 30,50€
Kannatusjäsenet        10€


Täysjäsen (seniori ja juniori) saa kaikki liiton tarjoamat jäsenedut. Perhejäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää A- tai B-kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia.

Jos haluat liittyä Loimaan Urheiluratsastajiin, se onnistuu kätevästi tämän linkin kautta: https://liity.ratsastus.fi/ tai olemalla yhteydessä seuran jäsensihteeeriin Sini Pokkiseen sini@hevoshaka.fi

Jäsenhuone

SRL:n Jäsenhuone löytyy osoitteesta oma.ratsastus.fi. Siellä pääset helposti hoitamaan esimerkiksi jäsenmaksulaskusi sekä lunastat kilpailuluvan tai lisävakuutuksen. Jäsenhuoneesta löydät oman sähköisen jäsenkorttisi ja teet helposti itse muutokset yhteystietoihisi. Kannattaa myös tutustua SRL:n Jäsenhuoneeseen tallentamiin materiaaleihin. 

Kirjautuminen Jäsenhuoneeseen tapahtuu omalla jäsennumerolla, jonka löydät esimerkiksi Hippos-lehden osoitekentästä tai kotiin paperipostina saamastasi jäsenmaksulaskusta. Saat kirjautumisen yhteydessä salasanalinkin siihen sähköpostiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut jäsenrekisteriin.

Kilpailuluvat

Kilpailuluvat voi jokainen jäsen käydä itse tekemässä Suomen Ratsastajainliiton verkkosivuilla. Lisätietoja https://www.ratsastus.fi/kilpailu-ja-valmennus/kilpailijalle/kilpailuluvat/

Henkilötietojen käsittely:
Henkilötietojen käsittelystä ja jäsenrekisteristä lisää tietoa löytyy jäsenrekisterin tietosuojaselosteesta, sekä jäsentietojen käsittelyssä.

Johtokunta

Puheenjohtaja:             Susanne Laine

Varapuheenjohtaja:      Birgitta Savonmäki

   

Sihteeri: Marjo Juottonen

Rahastonhoitaja: Susanne Laine

Kilpailuvastaava & jäsensihteeri: Sini Pokkinen

Facebook & Instagram: Leena Teperi

Kahviovaastaava: Birgitta Savonmäki 

Loimura_logo2020.jpg
bottom of page